Som una colla d’amics de Fornells de la Selva i rodalies que ens agrada el 4x4, que des de fa anys fem rutes per la província del Girona, per les espanyes i per marroc. Sempre buscant el limit dels nostres 4x4.

Agraim espacialment a l'Ajuntament de Fornells de la Selva, Excavacions Riuro (Sense ell el circuit no seria possible), els col·laboradors i tota la gent de Fornells4x4 que ens ajuda a fer possible la Fira de Fornells 4x4.

 

L'història de l'entitat

A finals del 2008 es va sorgir la idea de muntar una concentració 4x4 al poble de Fornells de la Selva, el JAC, una entitat consolidada ens va “apadrinar” per poder complir el nostre somni. L'any 2009 el vam fer realitat, amb més d’una vintena de participants, va ser tot un èxit. L’any 2010 vàrem celebrar la segona edició exitosament.
Molts d’aquests participants vam fundar l’any 2011 l’entitat de Fornells4x4, aquí naixia l’actual projecte, 7 concentracions després de la primera continuem al peu del canó superant any rere any el nombre d’inscripcions i d’activitats.

 

Moltes gràcies a tots!

 

logo-fornells-4x4

Desde l'entitat més trempada de Fornells de la Selva us donem la benvinguda al nostre portal de 4x4!
On fem referència a tot el relacionat al món del 4x4 i Fornells de la Selva sense dubte el poble per exelència del Gironès!!!

Saber més...

Parlan's !

L'entitat de Fornells 4x4
Plaça catalunya nº 1, 17458 Fornells de la Selva (Girona)

(+34) 680 865 658 (Gerard)

info@fornells4x4.com

Segueix-nos!

JoomShaper