La locomoció és l’eix principal de la Fira Locomoció i Artesania que se celebra a Fornells de la Selva (Gironès) anualment. Dos dies dedicats a una mostra sobre locomoció però també i podem trobar un bon espai dedicat a l’artesania i el col·leccionisme.

En aquesta fira hi podem trobar una pila d’actes i mostres per triar i remenar: trens de vapor viu en un circuit d’1Km sobre unes vies de 5 i 7 ¼ polzades, circuit d’educació viària, cotxes càssics, trobades de harley-custom, i Ferraris, descarregada de slot, exposició d’objectes antics d’estació i maquetes de tren, trobada d’intercanvi de plaques de cava, mostra i venda d’artesania i mercat del trasto vell, demostracions d’oficis, puntaires, exposició de flors, mercat i intercanvi infantil de joguines, cercaviles, espectacles i animació al carrer, concursos...

Totes aquestes activitats fan una fira atractiva per a tots els públics on grans, joves i petits hi poden passar una bona estona i trobar elements i conceptes molt interessants.

Us hi esperem!

 

Com cada any farem la concentració de vehicles tot terreny coincidint amb la Fira del poble. Aquest any degut a la falta de personal no podrem oferir el tradicional roadbook als nostres participants, però tindrem el nostre circuit 4x4 obert tot el cap de semana i us convidem a participar al 1er concurs d’habilitat 4x4, amb un circuit ple d’obstacles i reptes, contra el rellotge i amb premis per els guanyadors. 

Durant tot el cap de setmana una exhibisió de 4x4's de radiocontrol a escala a carrec de Marketing Off-Road i DriftCAT Girona!

 

 

DISSABTE

Circuit 4x4 : 12.00-20.00

Concurs habilitat 4x4 : 16.00 a 17.00

DIUMENGE

Circuit 4x4 : 10.00-19.00

Concurs habilitat 4x4 : 12.00 a 13.00

Cursa del pernil: 19.30

INSCRIPCIONS tot el cap de semana a la carpa de la organització.

Plaçes limitades

 

T'esperem els dies 13 i 14 d’abril!

 

Contacta amb nosaltres per més informació !

 

- Contactar -

 

Moltes gràcies a tots els que ho heu pogut fer possible durant aquests anys.

 

AQUESTS SÓN ELS COL·LABORADORS DE LA FIRA...


Prev Next

logo-fornells-4x4

Desde l'entitat més trempada de Fornells de la Selva us donem la benvinguda al nostre portal de 4x4!
On fem referència a tot el relacionat al món del 4x4 i Fornells de la Selva sense dubte el poble per exelència del Gironès!!!

Saber més...

Parlan's !

L'entitat de Fornells 4x4
Plaça catalunya nº 1, 17458 Fornells de la Selva (Girona)

(+34) 680 865 658 (Gerard)

info@fornells4x4.com

Segueix-nos!

JoomShaper